Mainos
Mainos

Nainen puhalsi 5,49 promillea

Keski-ikäinen nainen ajoi kaksi kertaa poliisin haaviin päihtyneenä. Lähes 5,5 promillen puhallusta seurasi 3,4 promillen henkäisy.

Keski-ikäinen nainen kärähti kahteen kertaan törkeästä rattijuopumuksesta Rantasalmella Etelä-Savossa tiistaina. Ensimmäisellä kerralla hän puhalsi huikeat 5,49 promillea.

Aamupäivällä poliisi sai vihjeen epävarmasta kuljettajasta, joka oli ajanut kaupan parkkipaikalla ruusupensaaseen ja jatkanut matkaa. Poliisi pysäytti naisen ja puhallutti hänet.

Naiselta otettiin ajokortti pois, ja poliisi toimitti hänet kotiinsa. Iltapäivällä sama nainen ilmaantui taas liikenteeseen samalla autolla, jonka hän oli saanut käyttöönsä toisella avaimella.

Tällä kertaa nainen ajoi epähuomiossa kotinsa viereiseen pihaan. Erheen huomattuaan hän rupesi peruuttamaan, jolloin auto juuttui perä edellä ojaan. Promilleja oli nyt 3,40.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme