Mainos
Mainos

Nainen puukotti toista oikeustalon pihalla Tampereella

Tampereen oikeustalon puistikossa tapahtui tänään puoliltapäivin väkivallanteko, jossa oikeudessa syytettynä ollut nainen sai puukosta toiselta naiselta. Nainen sai osumasta haavan käsivarteensa.

Tilanne kärjistyi jo oikeustalon sisällä, kun varkaudesta syytetty 43-vuotias oululaisnainen tuli oikeussalista aulaan siksi aikaa, kun oikeus harkitsi tuomiota. 41-vuotias tamperelainen nainen oli huudellut naiselle jo tuolloin hävyttömyyksiä. Vartijat saattelivat juttulistoihin kuulumattoman ilmeisen aggressiivisen naisen ulos.

Aamulehden mukaan puukottajalta ei löytynyt teräaseita oikeuden turvatarkastuksessa, jossa hänet tutkittiin kahteen kertaan. Hän oli kuitenkin piilottanut pihalle kaksi puukkoa.

Puukotus tapahtui oikeustalon edustalla sen jälkeen, kun tuomio salissa oli annettu. Poliisi otti puukottajan kiinni. Tapausta tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme