Mainos
Mainos

Nainen ryöstettiin keskellä päivää – ryöstäjä löi kasvoihin ja pakeni

Hieman yli 60-vuotias nainen ryöstettiin eilen Pohjanmaalla Vaasassa keskellä kirkasta päivää, tiedottaa poliisi. 

Nainen oli lähtenyt Gerbyn terveysasemalta noin iltapäivä kahden aikaan ja kävellyt kevyenliikenteen väylää pitkin Alskatintiellä. Äkkiä mies kävi tähän takaapäin kiinni ja yritti ottaa naiselta käsilaukkua. Nainen oli pitänyt laukusta kiinni ja mies oli lyönyt naista kasvoihin. Lyönnin seurauksena nainen oli kaatunut ojaan ja mies saanut laukun. Mies oli lähtenyt poliisin mukaan juoksemaan Gerbyn S-Marketin suuntaan. 

Poliisi epäilee, että mies ehkä seurasi naista terveysasemalta asti. Nainen sai ryöstössä vammoja kasvoihinsa, mutta soitti itse hätäkeskukseen. Nainen löysi laukkunsa melko pian ryöstön jälkeen Alskatintien Gerbyn Rantatien alikulun läheisyydestä. Laukusta oli viety rahaa. 

Poliisin mukaan epäilty ryöstäjä on nuorehko, mahdollisesti alle 20-vuotias mies. Mies on vartaloltaan hoikka ja noin 170-180 senttimetriä pitkä. Ryöstäjä puhui suomen kieltä. Miehellä oli yllään musta pipo, tumma takki ja mahdollisesti pillifarkut. Erityisenä tuntomerkkinä poliisi mainitsee, että miehen jalat ovat erityisen hoikat. 

Poliisi pyytää asiassa vihjeitä ja havaintoja. Tiedot otetaan vastaan numerossa 050 381 9810

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme