Mainos
Mainos

Nainen yritettiin raiskata Turussa – sivullinen puuttui

Nuori nainen yritettiin raiskata Turussa viime yönä.

Poliisin mukaan nainen oli ylittämässä Tuomaansiltaa kello kolmen aikaan, kun hänen seuraansa oli lyöttäytynyt hänelle aiemmin tuntematon mies.

Mies oli välittömästi sillan ylittämisen jälkeen tarttunut naiseen ja kaatanut tämän alleen tien viereen pusikkoon. Mies oli yrittänyt riisua naista, joka oli vastustelullaan estänyt miehen aikeet.

Paikalle oli tullut sivullinen mies, joka oli naisen huutaessa apua tullut keskeyttämään tilanteen. Nainen onnistui pääsemään paikalta juosten karkuun.

Epäillyn tekijän tuntomerkit ovat: tummaihoinen, mahdollisesti afro-amerikkalainen, pituus alle 180 cm, iältään 20-25 vuotta, vaatetuksena tummat farmarihousut ja valkoinen kauluspaita.

Varsinais-Suomen poliisi tutkii tapausta raiskauksen yrityksenä. Kaikkia tapauksesta jotain tietäviä, ja erityisesti paikalle osunutta pyydetään ottamaan yhteyttä puhelinnumeroon 046 566 2725.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme