Mainos
Mainos

Naisiksi pukeutuneet ryöstäjät veivät 85 miljoonan arvoiset korut

The Times -lehti kertoo ryöstäjäjien iskeneen torstaina pariisilaiseen Harry Winston -koruliikkeeseen. Mies ja kolme naiseksi naamioitunutta kaksilahkeista uhkasivat henkilökuntaa aseilla. Ranskaa ja toistaiseksi toista tuntematonta kieltä puhuneet varkaat anastivat muun muassa kaulakoruja, rintarosseja ja kelloja. Saaliin arvoksi on arvioitu 85 miljoonaa euroa. Ryöstösaalis on Ranskan kaikkien aikojen suurin.

Viranomaislähteet kertoivat lauantaina, etteivät tapauksen todistajat edes osaa sanoa, mihin suuntaan ryöstäjät pakenivat. Tekijöiden henkilöllisyydestä tai toimeksiantajista ei myöskään ole mitään vihiä.

Ranskan poliisi tekee kuumeisesti töitä saadakseen nelikon kiinni, mutta rosvot ovat toistaiseksi onnistuneet pakenemaan virkavaltaa.

Poliisi kuvailee ryöstöä ammattimaiseksi. Virkavallan mukaan on hyvin mahdollista, että korut ovat matkalla Itä-Euroopan maihin.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme