Mainos
Mainos

Naiskuski varasti huoltamolta bensaa - pakeni poliisia pienet lapset kyydissään

Eilen iltapäivällä Iittalan Shelliltä tuli ilmoitus henkilöautosta, jonka kuljettaja tankkasi auton jättäen laskun maksamatta.

Pian tämän jälkeen auto tuli vastaan poliisipartiota Kolmostiellä. Partio lähti ajamaan takaa naiskuskin kuljettamaa autoa. Nainen ajoi kovaa ylinopeutta etelään nopeuden vaihdellessa noin 130 kilometristä noin 190 kilometriin tunnissa, nopeusrajoitusten ollessa 100 tai 120 km tunnissa.

Nainen pysähtyi lopulta lähelle Linnatuulen huoltoasemaa.

Henkilöautoa kuljetti noin 20-vuotias nainen, joka oli selvin päin, mutta hänellä ei ollut ajo-oikeutta. Tämä oli naisen viides kerta vuoden sisään, kun hän jäi kiinni ajokortitta-ajosta. Autossa oli viisi matkustajaa, joista kolme pieniä lapsia. Yksi lapsista oli turvaistuimessa, kaksi muuta matkustivat ilman turvaistuinta, vaikka olisivat niitä tarvinneet.

Naista epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, liikennerikkomuksesta ja näpistyksestä.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme