Mainos
Mainos

Näitkö tätä liettualaisten murtovarkaiden autoa?

Poliisi on ottanut kiinni kaksi nuorta liettualaismiestä, joita epäillään lukuisista asuntomurroista eri puolilla maata. Epäillyt ovat liikkuneet tummansinisellä Opel Vectra -farmariautolla, jossa on liettualaiset rekisterikilvet DEM650.

Miehet otettiin kiinni Joroisissa viime yönä. Heidän autostaan löytyi muun muassa koruja, kelloja sekä käteistä rahaa. Kaikkien esineiden omistaja ei ole vielä tiedossa.

Miehet tulivat Suomeen viime perjantaina. Murtoja on tehty sen jälkeen Varsinais-Suomessa, Satakunnassa, Etelä-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Keski-Suomessa, Pirkanmaalla sekä Pohjois-Savossa.

Poliisille tulleen tiedon mukaan auto on nähty ainakin Oulun Puolivälikankaalla puolenpäivän jälkeen viime sunnuntaina. Miehet olivat tavanneet tummalla farmari BMW:llä liikkuneen kahden tai kolmen hengen seurueen.

Pohjois-Savon poliisi pyytää havaintoja autojen liikkeistä numeroon 050-3997890.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme