Mainos
Mainos

Näitkö tätä miestä?

Helsingin keskustan Kultajousi-kultaliikkeen ryöstöstä epäillään noin 30-vuotiasta miestä. Turvakamerakuvien perusteella mies on noin 180 senttimetriä pitkä, hoikka ja hänellä on lyhyet, tummat hiukset.

Mies oli pukeutunut huppariin, jossa oli leveitä mustia, sinisiä ja valkoisia vaakaraitoja. Miehellä oli yllään tummat housut ja hän kantoi mukanaan tummaa olkalaukkua ja mustaa käsiasetta.

Aseellinen ryöstö tapahtui tänään puolen päivän aikoihin osoitteessa Kaivokatu 10. Mies sai saaliksi levyllisen kultaketjuja. Ryöstäjä pakeni paikalta jalan Ateneumin suuntaan. Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa.

Helsingin poliisin arvion mukaan tämänpäiväinen ryöstö liittyy eiliseen ryöstöyritykseen. Sama mies yritti ryöstää liikkeen Helsingin Forumissa eilen kello 16 aikoihin. Mies ei onnistunut kuitenkaan yrityksessään.

Helsingin poliisi pyytää yleisöltä havaintoja ryöstäjästä. Havainnot voi soittaa virka-aikana numeroon 071 877 5345 ja muuna aikana numeroon 071 877 4080.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme