Mainos
Mainos

Neljä Turun puukotuksen uhria pääsee tänään kotiin – yksi loukkaantuneista alle 18-vuotias

Neljä Turun puukotuksen uhria pääsee tänään kotiin sairaalahoidosta. Turun yliopistolliseen keskussairaalaan jää yhä hoidettavaksi hoidetaan yhä neljä uhria. Yksi yhteensä kymmenestä sairaalaan tuodusta uhrista on menehtynyt.

TYKS:issä on ollut hoidossa kahdeksan potilasta, joita neljä voidaan kotiuttaa tänään. Yksi henkilö pääsi kotiin jo aikaisemmin.

Kolme on edelleen vammojensa vuoksi tehohoidossa ja yksi osastohoidossa. Kaikkiaan potilaita saapui Tyksiin perjantain aikana kymmenen. Heistä yksi menehtyi.

Puukotuksessa loukkaantuneiden joukossa on kaksi Ruotsin kansalaista, muut ovat Suomessa asuvia. Yksi loukkaantunut on alle 18-vuotias, muut ovat aikuisia.

Päivystyksen mielenterveysyksikkö on tarjonnut apua useille henkilöille, joita tapaus on erityisesti järkyttänyt. Kriisikeskus Tyksin T-sairaalassa jatkaa toimintaansa toistaiseksi, ja yhteyden sinne saa numeroista 040 638 3659 ja 040 638 3657. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme