Mainos
Mainos

Nelonen: Kolmas parituksen uhrille soittaneista oli KRP:stä

Yksi parituksen uhrille soittaneista poliiseista oli keskusrikospoliisin ihmiskauppaan perehtynyt asiantuntija, kertoo Nelosen Uutiset. Syyttäjä ei kuitenkaan aloittanut tutkintaa miestä vastaan, sillä hän oli soittanut naiselle vain kerran.

Neloselle poliisi kertoi, että syy yhteydenottoon oli ammatillinen. Asiakkaita houkuteltiin internetissä seksipalveluja mainostavan ilmoituksen avulla. Poliisi koki naisen ilmoituksen oudoksi, joten soitti tälle viime kesänä lomaltaan. Mies on viime vuodet työskennellyt KRP:ssä muissa tehtävissä.

Tapausta tutkineille poliiseille hän ei Nelosen mukaan kertonut soittonsa motiivia, koska ei ollut varma sen laillisuudesta. Hän sanoi vain, että nainen oli ollut puhelimessa tympeä, joten keskustelu oli jäänyt lyhyeksi eivätkä he olleet tavanneet.

Seksikauppavyyhdissä on edelleen epäiltyinä kaksi poliisia. Heidän osaltaan on meneillään esitutkinta, joka etenee syyteharkintaan pian.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme