Mainos
Mainos

Nelonen: Seksirikoksista tuomittu ratsastusvalmentaja valmentaa edelleen nuoria tyttöjä

Seksuaalirikoksista tuomitun valmentajan kilpailu- ja valmennuskielto on aiheuttanut riidan Ratsastajainliitossa, kertoo Nelosen uutiset.

Nelosen mukaan liitto hyllytti miehen keväällä, koska hänet oli tuomittu käräjäoikeudessa ehdolliseen vankeuteen valmentamiensa tyttöjen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Mies kertoo Nelosen uutisille, että toimitsijakiellosta huolimatta hän valmentaa edelleen ratsastajia, myös nuoria tyttöjä.

Uhreja oli neljä. Oikeuden antamassa selosteessa kerrotaan, että mies oli muun muassa kosketellut tyttöjä ja vaatinut heitä tyydyttämään häntä. Yhden tytön kanssa mies oli ollut sukupuoliyhteydessä.

Mies myönsi Nelosen uutisille osan teoista.

Mies valitti hyllytyksestä urheilun oikeusturvalautakuntaan. Mies vetosi muun muassa siihen, että teot olivat tapahtuneet vapaa-ajalla.

Nyt mies on nostanut Helsingin käräjäoikeudessa kanteen Ratsastajainliittoa vastaan. Hän vaatii aiheettomasta kilpailu- ja toimitsijakiellosta lähes 90 000 euron korvauksia.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme