Mainos
Mainos

Nigerialaisten paritusjuttu käräjillä

Viime vuonna Suomessa toimi kymmeniä nigerialaisprostituoituja. Torstaina Helsingin käräjäoikeudessa alkaneessa oikeudenkäynnissä puidaan sitä oliko siinä kyse parituksesta. Syyttäjän kannan mukaan kolme Suomessa toiminutta nigerialaisnaista järjesteli prostituoitujen tilat ja asiakkaat apureidensa kanssa, mutta oikeudessa syytetyt kiistivät värväämisen ja välityksen.

Siitä ei kuitenkaan ole epäselvyyttä, että kymmenet naiset olivat Suomessa prostituoituina.

Lisää oikeudenkäynnistä:

Asiakkaat hankittiin pääasiassa netin kautta. Naiset asuivat useimmiten sellaisissa hotelleissa, joissa ei ollut vastaanottoa. Hotelliyrityksiä ei epäillä mistään rikoksista.

Lisäksi prostituoidut käyttivät vuokrattuja asuntoja mm. Helsingissä, Tampereella, Vaasassa, Oulussa Jyväskylässä ja Kemissä.

Naiset liikkuivat paikkakunnalta toiselle ja myös maiden välillä. Poliisin mukaan prostituoituja oli 2009 aikana Suomessa yli 60. Osa oli Suomessa vain muutaman viikon.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme