Mainos
Mainos

Niuvanniemen potilas lähti todennäköisesti sunnuntaina Eckerö Linella – Viron viranomaiset tietoisia

Niuvanniemen psykiatrisesta sairaalasta karannut Toivo Puranen on todennäköisesti matkustanut Viroon sunnuntaina iltapäivällä lähteneellä Eckerö Linen laivalla.

Tiedätkö jotain?

22-vuotias Toivo Jouko Puranen poistui Niuvanniemen psykiatrisesta sairaalasta lauantaina 7. toukokuuta kello 10 aikoihin.

Puranen on 193 cm pitkä ja hän painaa 110 kg. Hänellä on vaalea sänkitukka ja vaalea sänkiparta.

Katoamishetkellä Purasella oli päällään tummat veryttelyhousut ja T-paita, jossa rinnassa teksti state of mind. Päässään hänellä oli aurinkolasit.

Poliisin mukaan on todennäköistä, että Niuvanniemen sairaalasta lauantaina karannut Toivo Puranen on tällä hetkellä Virossa. Uusin hänestä julkaistu kuva on peräisin sunnuntai-iltapäivältä Helsingin Länsiterminaalista.

Rikoskomisario Juha Korhosen mukaan on erittäin todennäköistä, että Puranen on astunut Eckerö Linen sunnuntaina kello 15.30 lähteneeseen laivaan.

– Tämä on varmistamaton tieto, mutta on todennäköistä, että hän oli siinä laivassa, Korhonen sanoo MTV Uutisille.

Valvontakamerakuvan lisäksi Korhonen kertoo poliisin saamien vihjeiden viittaavan siihen, että Puranen on matkustanut Viroon. Hänen mukaansa poliisi on viime päivinä keskittynyt saamiensa vihjeiden arviointiin. Tarkkaa kuvaa Purasen liikkeistä ei vihjeiden perusteella ole kyetty rakentamaan.

– Vihjeitä on tullut ristiin rastiin ja niiden paikkaansa pitävyyttä on kyetty arvioimaan. Erityisesti Kymen seudulta, mistä hän on kotoisin, tulleita vihjeitä on tarkasteltu.

Korhosen mukaan Viron viranomaisia on tiedotettu asiasta ja tapauksen selvittelyä jatketaan yhteistyössä heidän kanssaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme