Mainos
Mainos

Nokkakolari Lapinjärvellä: Juuri ostettu vene liukui pitkin ajokaistoja – mies sairaalaan

Itä-Uudenmaan poliisi kertoo Lapinjärvellä tapahtuneesta onnettomuudesta, jossa loukkaantui yksi henkilö. Lisäksi juuri ostettu vene, venetraileri sekä henkilöauto kärsivät pahoin. 

Onnettomuus tapahtui eilen kello 16 maissa Valtatie 6:lla Lapinjärven kohdalla.

Valtatie 7 suunnasta tullut hyvinkääläismies oli törmännyt vastaan tulleeseen ajoneuvoyhdistelmään. Seurauksena noin kuuden metrin mittainen vene oli pudonnut venetrailerin kyydistä tielle ja liukunut pitkin ajokaistoja.

Venetraileri oli tuhoutunut täysin.

Venetrailerin vetoautoa kuljettanut porvoolaismies oli juuri ostanut kuljettamansa veneen ja viemässä sitä Porvooseen. Mies kertoi, että Valtatie 7 suunnasta tullut henkilöauto oli tullut vastaantulijoiden kaistaa vastaan ja Kouvolan suunnasta tulleen traileria vetäneen väistöliikkeestä huolimatta törmännyt traileriin. Myös silminnäkijät kertoivat tapahtuneesta näin.

Henkilöauton kuljettaja valitti kipua rinnassa ja hänet kuljetettiin Porvoon sairaalaan jatkohoitoon. Hänen kuljettamansa pienen henkilöauton keula tuhoutui kolarissa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme