Mainos
Mainos

Norjalaismies otti taksin, muttei tiennyt minne ja alkoi riehua – pääsi poliisin pahnoille

Kemin ja Tornion alueella sattui ja tapahtui eilisillan ja viime yön aikana.

Merilapin poliisi sai ilmoituksen illalla Kemiin Urheilukadulle, jossa oululainen 50-vuotias mies yritti lyödä kemiläistä 23-vuotiasta miestä sorkkaraudalla. Kemiläismies vastasi lyömällä oululaista lapiolla pari kertaa. Paikalla kävivät sekä ambulanssi että poliisi. Asian tutkintaa jatketaan myöhemmin.

Yhden jälkeen yöllä poliisi sai ilmoituksen Ylitornioon, jossa taksin Alkkulanraitilla ottanut 45-vuotias norjalaismies aiheutti häiriöitä. Poliisin mukaan mies ei tiennyt määränpäätään ja alkoi riehua taksissa niin, että kuljettajan silmälasit hajosivat. Mies ei myöskään suostunut maksamaan taksilaskua.

Miestä epäillään lievästä vahingonteosta ja lievästä petoksesta. Hänet sakotettiin ja otettiin putkaan rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi.

Aamuyöllä puoli neljän jälkeen poliisille tuli tieto, että Kemin Ruonantiellä on ajettu auto katolleen ojaan. Partio selvitti, että autoa ajanut 32-vuotias nainen oli 2,13 promilleen humalassa. Kyydissä ollut 38-vuotias mies loukkaantui ja hänet vietiin sairaalahoitoon.

Nainen vietiin Kemin poliisivankilaan törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäiltynä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme