Mainos
Mainos

Nuori poika uhkaili väkivallalla ja vei rahaa Helsingin päärautatieasemalla – poliisi epäilee ryöstöstä

Helsingin päärautatieasemalla tapahtui eilen iltapäiväneljän jälkeen ryöstö, jossa alaikäiseltä pojalta vietiin sanallisesti uhkaamalla käteistä rahaa, poliisi kertoo tiedotteessa.

Ryöstön kohteeksi joutunut vuonna 2001 syntynyt poika oli matkalla metrolta junalaiturille, kun noin 16-vuotias poika tuli vaatimaan häneltä rahaa. Taustalla oli myös muita samanikäisiä poikia. Kun poika sanoi, ettei hänellä ole aikaa tai rahaa, rikoksesta epäilty uhkasi väkivallalla. Poika antoi hänelle muutaman kolikon ja lähti kävelemään pois tilanteesta.

Epäilty seurasi poikaa ja vaati näyttämään, onko lompakossa lisää rahaa. Hän myös jatkoi uhkailua. Poika antoi hänelle muutaman setelin, minkä jälkeen epäilty poistui paikalta.

Poliisi tutkii tapausta ryöstönä. Rikoksesta epäilty poika on noin 170 senttimetriä pitkä. Hänellä oli yllään valkomustaharmaa takki, punainen paita, punainen lippalakki, musta reppu, valkoiset lenkkikengät ja tummat housut. Lippalakissa ja repussa oli valkoinen teksti, jossa luki mahdollisesti Nike.

Mahdollisista havainnoista voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme