Mainos
Mainos

Nuoria poikia epäillään todella typerästä teosta – "Eihän tuollaista voi odottaa"

Poliisi tutkii Riihimäellä tapahtunutta ampumista pahoinpitelynä. 

Riihimäkeläisen miehen pyörälenkki yhdessä kuusivuotiaan lapsensa kanssa sai eilen illalla ikävän päätöksen, kun miestä ammuttiin jonkinlaisella ilma-aseella selkään. Ampuminen tapahtui noin kello 18.30-19.00 aikaan urheilupuiston kallioiden kohdalla. Ampujiksi epäillään kahta nuorta, iältään noin 10-15-vuotiasta poikaa.

– Eihän tuollaista voi kukaan odottaa, että ammutaan kohti. Paksu vaatekerros suojasi onneksi niin, että vamma jäi lieväksi. Hirvittää ajatella, jos osuma olisikin tullut hieman sivummalle lastani päähän, lapsen äiti kertoo tapahtuneesta.

Tapahtumat vaikuttivat myös perheen toiseen lapseen.

– Kotonani on nyt kaksi todella järkyttynyttä ja pelokasta lasta. Itsekin olen shokissa. Selvittiin kuitenkin säikähdyksellä tällä kertaa.

Rikoskomisario Lalli Jylhä Hämeen poliisista vahvistaa, että tapauksesta on kirjattu pahoinpitelyilmoitus.

– Meillä on tieto, että miestä on ammuttu ilmakiväärillä selkään. Juttu on aktiivisessa tutkinnassa, mutta tässä vaiheessa meillä ei ole vielä muuta tietoa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme