Mainos
Mainos

Nuorilla motoristeilla raju vauhti

Matka päättyi pylvääseen ja liikennemerkkiin. Liperissä toinen moottoripyöräilijä ajoi 250 kilometrin tuntivauhdilla tutkaan. Alueen nopeusrajoitus oli 80 km/h.

Iisalmelainen 26-vuotias mies on loukkaantunut vakavasti varhain aamulla ajettuaan suuritehoisella moottoripyörällä tieltä ulos Iisalmessa Ratakadulla.

Pyöräilijä raahautui 100 metriä osuen pylvääseen ja liikennemerkkiin. Hänet toimitettiin kriittisessä tilassa Kuopion yliopistolliseen sairaalaan. Todistajien mukaan pyöräilijä ajoi huomattavaa ylinopeutta.

Myös Liperissä kaksi moottoripyöräilijää ajoi aamuvarhaisella rajua vauhtia. Poliisi tutkasi toiselle nopeudeksi 250 kilometriä tunnissa. Alueella oli 80 kilometrin tuntivauhdin rajoitus. Toisen moottoripyöräilijän poliisi sai pysäytetyksi, ja karanneenkin henkilöllisyys on tiedossa. Molemmat ovat 25-vuotiaita polvijärveläismiehiä.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme