Mainos
Mainos

Nuorisojengien epäillään pahoinpidelleen alaikäisiä Espoossa – osa tapahtumista kuvattu ja jaettu somessa

Nuorisojengien epäillään pahoinpidelleen ja uhkailleen alaikäisiä Espoossa, kertoo poliisi. Poliisin mukaan pahoinpitelyjen sarja on tapahtunut julkisilla paikoilla loppuvuodesta ja alkuvuonna.

Suurin osa tapauksien osallisista on poliisin mukaan alaikäisiä tyttöjä. Sekä epäillyistä tekijöistä että uhreista osa on alle 15-vuotiaita. Poliisi on ottanut kiinni kolme epäiltyä, jotka ovat 15-18-vuotiaita tyttöjä.

– Tässä ei ole ollut yhtä tiettyä jengiä, vaan tyttöjä ja poikia on liikkunut eri kokoonpanoissa, kertoo komisario Jyrki Kallio.

Poliisin mukaan osa pahoinpitelyistä on kuvattu ja materiaalia on mahdollisesti jaettu sosiaalisessa mediassa, ainakin Whatsappissa.

Epäiltyjen rikosten uhreille on poliisin mukaan tullut eriasteisia vammoja eri puolille kehoa. Joissain tapauksissa vartijat ovat päässeet tekoihin väliin.

Viimeksi kuluneen viikon aikana pahoinpitelyt ovat tapahtuneet kauppakeskus Sellon läheisyydessä.

Poliisi on aloittanut kuulustelut tapauksessa tänään.

Poliisi pyytää vastaavanlaisten tekojen uhreiksi joutuneita ilmoittamaan pahoinpitelyistä poliisille vastaajanumeroon 0295 413 031 tai sähköpostilla vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot