Mainos
Mainos

Nuorisokodin asukkaat hakkasivat naistyöntekijän - tekovälineinä sählymaila ja kivi

Siikajoella sijaitsevassa nuorisokodissa tapahtui yöllä pahoinpitely, jossa talossa asuvat neljä nuorta pahoinpitelivät työntekijän.

Oulun poliisilaitoksen mukaan nuoret olivat hyökänneet naistyöntekijän kimppuun ja löivät häntä muun muassa sählymailalla ja sukan sisään laitetulla kivellä. Hän pakeni naapurustoon hakemaan apua. 

Työntekijällä on mahdollisesti molemmissa käsissään murtumia, hän sai takaraivoonsa verta vuotavan haavan ja mustelmia selkäänsä. Hänet kuljetettiin ambulanssilla Raahen terveyskeskukseen.

Pahoinpitelyn jälkeen nuoret olivat varastaneet työntekijältä nuorisokodin auton avaimet ja lääkekaapista lääkkeitä. He olivat paenneet autolla paikalta, mutta poliisipartio sai joukon kiinni lyhyen takaa-ajon päätteeksi Limingasta. Etsintään osallistui useita poliisipartioita, ambulanssi ja pelastushelikopteri.  

Poliisin mukaan kaksi epäillyistä on iältään 15-17-vuotiaita ja kaksi epäiltyä alle 15-vuotiaita. Heitä epäillään muun muassa törkeästä pahoinpitelystä, moottoriajoneuvon varastamisesta ja ryöstöstä. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme