Mainos
Mainos

Nuorisoporukka piti bileet: Basso raikui ympäri Lahtea

Viime yö oli edellisen yön tavoin kiireinen Päijät-Hämeessä. Tehtävämäärä nousi yli sadan ja juopuneitakin kärrättiin tusinan verran säilöön yön aikana.

Rattijuoppoja, tappeluita ja vahingontekoja selviteltiin useita. Myös autovahinkoja kirjattiin, sillä Pikku Vesijärven parkkipaikalla oli henkilöauto käännetty katolleen ja Möysän kaupunginosassa poltettiin aiemmin anastetuksi ilmoitettu auto.

Erikoisin tapaus selvisi vasta aamuseitsemältä. Pitkin yötä oli Lahdessa kuulunut kovaäänistä musiikkia ja etenkin basson jumputus oli huomiota herättävän äänekästä. Useat ihmiset kertoivat asiasta poliisille jopa useamman kilometrin päästä tapahtumapaikalta.

Poliisipartio paikallisti kovaäänisen musiikin vanhalta raviradalta. Sinne oli kokoontunut nuorisoporukka, joka oli virittänyt valtavia kaiuttimia. Poliisipartio keskeytti musiikinsoiton.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme