Mainos
Mainos

Nuorten yöllinen tulitaistelu parkkihallissa Vantaalla

Poliisi tutkii vappupäivän yönä kello kahden aikaan Vantaalla tapahtunutta ammuskelua vaaran aiheuttamisena sekä ampuma-aserikoksena.

Poliisin saamien tietojen Liesikujan parkkihalliin oli kokoontunut nuoria eri puolilta Suomea ja heille oli syntynyt sukujen välistä riitaa, mikä johti ampumavälikohtaukseen.

Parkkihallissa ammuttiin useita laukauksia eri aseilla. Useimmat laukauksista osuivat parkkihallin rakenteisiin. Yksi laukauksista oli kuitenkin lävistänyt noin 150 metrin päässä olevan kerrostaloasunnon ikkunan ja iskeytynyt olohuoneen seinään. Tapahtuma-aikaan asunto oli tyhjä. Kukaan ei loukkaantunut tapahtuman yhteydessä.

Laukausten jälkeen tapahtumapaikalta oli poistunut henkilöitä jalkaisin sekä autoilla. Tapahtuma-aikaan paikan päällä oli kymmeniä nuoria. Poliisi otti kiinni paikalta poistuneesta autosta neljä henkilöä, jotka ovat 17-20-vuotiaita poikia ja tyttöjä. Ajoneuvosta löytyi käsiase. Poliisi otti kiinni myöhemmin samaan tapahtumaan liittyen myös kaksi muuta henkilöä, joiden autosta niin ikään löytyi käsiase. Lisäksi poliisi on kuulustellut lukuisia muita epäiltyjä sekä todistajia.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme