Mainos
Mainos

Nuorukainen osoitti kolmen minuutin aikana täydellistä piittaamattomuutta

Poliisi epäilee forssalaista, parikymppistä miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kun tämä hurjasteli eilen iltapäivällä Forssassa.

Poliisin mukaan mies ehti vaarantaa usean hengen kolmen minuuttia kestäneessä kaahailussa. Matkaa miehelle kertyi neljä kilometriä.

Poliisin mukaan miehellä oli reippaasti ylinopeutta ja hän heti ohituksia, vaikka vastaan tuli autoja. Muut autoilijat joutuivat väistämään pientareelle.

Poliisin mukaan nuorukainen osoitti teollaan täydellistä piittaamattomuutta omasta ja muiden hengestä. Nyt vältyttiin kuitenkin onnettomuuksilta.

– Hänellä ei ollut erityistä syytä teolleen. Hänellä on tapana ajaa kovaa, komisario Ilkka Iivari kertoo MTV3 Uutisille.

Poliisin mukaan miehellä ei ollut ajokorttia. Poliisin varmentamia kortittomia ajokertoja on vuoden aikana kertynyt 25. Törkeän liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi miestä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta ilman ajo-oikeutta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme