Mainos
Mainos

Nuorukaisilla kiireinen yö: Kuusi tuhopolttoa, ikkunoita ja rekkojen valoja rikki

Poliisi on ottanut kiinni neljä nuorta miestä epäiltyinä Lappeenrannassa viime yönä tapahtuneista useista rikoksista.

Nelikon epäillään sytyttäneen kaikkiaan kuusi tulipaloa. Poliisin mukaan nuorukaiset sytyttivät Mustolan koulun vieressä sijaitsevan varastorakennuksen, Muukkossa pysäköitynä olleen kuljetusyhdistelmän, Myllysaaressa uimarannan pukukopin, Peltolassa pihalla olleen polkupyörän, Kanavansuulla talvisäilytyksessä olleen purjeveneen ja Joutsenossa kerrostalon jätevaraston.

Lisäksi Lauritsalassa rikottiin useiden liikkeiden ja kahden auton ikkunoita. Mustolassa miehet rikkoivat ajoneuvoyhdistelmän valoja ja vahingoittivat rekkaa.

Poliisin kiinni ottamista lappeenrantalaismiehistä yksi on 18-vuotias ja kolme 17-vuotiaita.

– Vauhtia on riittänyt sillä porukalla. He ovat tällä hetkellä kiinni otettuina ja on myös todennäköistä, että heidät pidätetään kuulustelujen jälkeen, sanoo rikoskomisario Ari Järveläinen.

– Lain mukaan alle 18-vuotiaat ovat lapsia, joten esitutkintatoimenpiteissä on ollut tiettyjä erityisjärjestelyjä. Muutoin yli 15-vuotias on rikosoikeudellisessa vastuussa, joten heidän ikänsä ei ole muuten haitannut tutkintaamme.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme