Mainos
Mainos

Nyrkit heiluivat Oulun yössä: Tuloksena epäilyt pahoinpitelyistä ja vahingonteosta

Oulussa on poliisin tietojen mukaan sattunut kaksi epäiltyä pahoinpitelytapausta aamuyön tunteina. Kiimingissä tappelu johti pahoinpitely- ja vahingontekoepäilyihin ja Limingassa nuorta miestä taas epäillään kahden naisen pahoinpitelystä.

Oulun Kiimingissä sijaitsevassa ravintolassa tapahtui useamman henkilön välien selvittely sunnuntaina 28. helmikuuta hieman ennen kello kolmea aamulla.

Poliisin saamien tietojen mukaan neljän paikallisen nuoren välille oli tullut riitaa, joka oli muuttunut tappeluksi. Tapahtuneen seurauksena yhdelle henkilölle oli tullut lieviä vammoja. Kolmea tappelun osallistunutta henkilöä epäillään pahoinpitelystä.

Tapahtumien yhteydessä oli myös rikottu vieressä sijaitsevan liiketilan ikkuna. Yhtä tappeluun osallistunutta nuorta epäillään tämän vuoksi myös vahingonteosta.

Viime yönä myös Limingassa sijaitsevan huoltoaseman edustalla tapahtui myös epäilty väkivallanteko. Oululaisen 21-vuotiaan miehen epäillään pahoinpidelleen oululaisia 54- ja 18-vuotiaita naisia hieman kello neljän jälkeen aamulla. Poliisin saamien tietojen mukaan henkilöiden vammat eivät ole vakavia.

Pahoinpitelystä epäilty mies tuotiin poliisin tiloihin rikosperusteisesti kiinniotettuna. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme