Mainos
Mainos

Ohikulkija huomasi Töölönlahdessa kelluvan vainajan

Helsingin Töölönlahdesta löytyneen keski-ikäisen miehen kuolemaan ei epäillä liittyvän rikosta. Asiasta kertoi rikosylikomisario Juha Rautaheimo Helsingin poliisista iltapäivällä.

Vainajasta ei ole löytynyt merkkejä ulkoisesta väkivallasta, ja omaisuus on tallella. Asian selvittely jatkuu normaalina kuolemansyyn tutkintana.

Poliisille on varmistunut, että vainaja on 43-vuotias mies, josta ei ole tehty katoamisilmoitusta. Mies on ollut liikkuvaista sorttia.

- Viimeisin havainto hänestä on Tampereelta helmikuun alusta, Rautaheimo sanoi.

Sama mies nähtiin on myös Helsingissä tammikuun lopulla.

Tapaus tuli viranomaisten tietoon kymmenen aikaan aamupäivällä. Ohikulkija huomasi vedessä kelluvan ruumiin ja ilmoitti siitä eteenpäin. Pelastuslaitos kävi vetämässä vainajan Linnunlaulun puolelta rantaan.

- Vainaja on ollut vedessä arvion mukaan muutamista viikoista maksimissaan noin kahteen kuukauteen, Rautaheimo totesi.

Poliisilla ei ole tietoa, miten tai missä mies veteen joutui. Löytöpaikka ei välttämättä ole sama, missä mies päätyi veteen.

Tarkempien tutkimusten perusteella saadaan selvyys, onko mies mahdollisesti ollut humalassa, huumeiden tai lääkkeiden vaikutuksen alaisena tai onko hän kuollut esimerkiksi hukkumalla.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme