Mainos
Mainos

Ohikulkijan kammottava löytö: Kituva koira oli peitetty sammaleilla

Ohikulkija löysi torstaina Simosta Torviaavantien varren metsästä kituvan koiran.

Paikalle mennyt poliisipartio totesi koiran olevan erittäin huonossa kunnossa ja osin halvaantunut. Poliisi joutui lopettamaan koiran. Ilmeisesti koiran omistaja oli yrittänyt aiemmin lopettaa lemmikkiään ampumalla, mutta ei ollut siinä onnistunut.

Lopettamisyrityksen jälkeen koira oli peitelty sammaleilla, mutta ilmeisesti koira olikin ollut vain tajuttomana ja oli sitten myöhemmin vironnut. Koira oli aikuinen, väriltään musta ja mahdollisesti sekarotuinen. Mahdollisesti teko on tapahtunut torstaina tai keskiviikkona.

Tapahtumapaikan läheisyydessä ei ole asutusta eikä poliisilla ole tällä hetkellä tietoa tekijästä. Lapin poliisilaitos tutkii asiaa eläinsuojelurikoksena. Vihjeitä voi ilmoittaa arkisin numeroon 0295 416841.

Poliisi haluaa muistuttaa ihmisiä, että lemmikin lopettamisessa on hyvä kääntyä eläinlääkärin puoleen, jolloin eläimen lopettaminen tapahtuu kivuttomasti ilman tarpeetonta tuskaa.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme