Mainos
Mainos

Ohitus epäonnistui - vaarallinen nokkakolari Rovaniemellä

Ylinammassa Sodankyläntiellä sattui eilen puoliltapäivin kolmen auton välinen vakava liikenneonnettomuus.

Onnettomuus sattui, kun 26-vuotiaan naisen ajama henkilöauto oli matkalla kohti Rovaniemeä. Naisella oli kyydissään kaksi aikuista matkustajaa.

Yhtäkkiä mäessä kuljettaja havaitsi kahden auton ajavan häntä vastaan rinnakkain, eikä kuljettaja ehtinyt tekemään mitään vaan ajoi vastaantulevan auton kanssa nokkakolarin.

Vastaantullut kertoi lähteneensä ohittamaan edellä ajanutta pakettiautoa ja huomanneensa pakettiauton rinnalla, että vastaan tulee auto.

Kuljettaja oli yrittänyt palata omalle kaistalleen hiljentämällä vauhtia, mutta pakettiautokin oli jarruttanut samaan tahtiin, joten palaaminen ei onnistunut.

Ohittamaan lähtenyt kuski kertoi osuneensa myös pakettiautoon ja kertoi osuman olleen sellaisen, että pakettiauton kuljettajan on täytynyt huomata tapahtuma. Pakettiauto jatkoi kuitenkin matkaansa.

Kaikki osalliset kuljetettiin sairaalaan tutkittavaksi, mutta kukaan heistä ei poliisin tietojen mukaan loukkaantunut vakavasti. Molemmat autot vaurioituivat täysin liikennekelvottomiksi.

Pakettiauton kuljettajaa pyydetään ilmoittautumaan poliisille.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme