Mainos
Mainos

Oikeus vangitsi neljä Nekalan surmista epäiltyä

Tampereen käräjäoikeus vangitsi perjantaina neljä nuorta miestä, joita epäillään Nekalan kaupunginosassa kuukausi sitten tehdyistä surmista. Vangitsemisoikeudenkäynnit olivat salaisia.

Tutkinnanjohtaja rikoskomisario Jari Luoto kertoi oikeudenkäyntien jälkeen, että varsinainen rikostutkinta pääsee nyt alkamaan, kun vangitsemispäätökset on tehty. Poliisi selvittää miesten liikkeitä surmayönä ja veriteon mahdollisia motiiveja.

Kaksi miestä surmattiin teräaseella aamuyöllä 21. elokuuta Nekalantie 56:ssa sijaitsevassa kaksikerroksisessa puutalossa. Surmatut olivat vuonna 1948 syntynyt mies ja hänen vuonna 1974 syntynyt poikansa. Veriteko tapahtui puutalon ensimmäisen kerroksen asunnossa. Surman jälkeen asunto sytytettiin tuleen jälkien häivyttämiseksi.

Vangitut parikymppiset miehet ovat Tampereen seudulta. He liikkuivat surmayönä Nekalantien lähistöllä, rikkoivat ikkunoita ja tekivät ilkivaltaa. Uhrien asunnon ikkunoita ei ollut rikottu, joten asuntoon oli ilmeisesti menty porraskäytävän kautta

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme