Mainos
Mainos

Oikeushammaslääkäri: Kiille paljastaa onko lapsi syntynyt kuolleena

Oulun vauvamurhajutussa kuullun oikeushammaslääkärin mukaan hampaan kiille paljastaa, onko lapsi syntynyt kuolleena.

Joka vuorokausi hampaan aihioon syntyy uusi kiillekerros ikään kuin puulle vuosirengas, kertoo oikeushammaslääkäri Vivian Visnapuu. Sen perusteella voidaan päätellä, kuinka pitkään vauva on elänyt. Oikeuslääkärin mukaan tutkimusmenetelmä on sataprosenttisen varma.  

Hän puhui salissa yleisellä tasolla. Häntä kuullaan tarkemmin myöhemmin iltapäivällä ilman yleisöä, kun hän kertoo vauvakuolemiin liittyvistä tutkimustuloksista. Vauvojen hampaat tutkittiin Turun yliopistossa.  

Syyttäjän mukaan osa vauvoista eli kolme päivää ja yksi jopa neljä päivää syntymän jälkeen. Murhista syytetty äiti kiistää asian. Hänen mukaansa lapset syntyivät kuolleina.  


Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot