Mainos
Mainos

Oletko nähnyt kuvan henkilöitä? Seurueen ravintolailta karkasi käsistä – törkeä ryöstö Helsingissä

Helsingissä Kannelmäessä on tapahtunut välikohtaus, jota poliisi tutkii törkeänä ryöstönä ja pahoinpitelynä. 

Välikohtaus sattui osoitteessa Vanhaistentie 3 jo maanantaina 28. marraskuuta kello 23.20, mutta poliisi etsii tekijöitä yhä ja jakoi tilanteesta kuvan myöhään illalla Facebookissa.

Poliisin mukaan kahden miehen ja yhden naisen seurueella oli tullut riitaa ensin ravintolan omistajan kanssa ja sen jälkeen omistajaa puolustamaan ryhtyneiden muiden asiakkaiden kanssa. Seurueen miehet olivat käyttäytyneet aggressiivisesti ja kaataneet muun muassa pöytiä ja vetäneet pöytiä pöydillä olleita juomia lattialle.

Lisäksi miehet olivat lyöneet nyrkillä joitakin ravintolan asiakkaita. Seurueeseen kuulunut nainenkin oli käynyt poliisin mukaan kiinni muihin asiakkaisiin.

Lopulta toinen riehuvista miehistä oli ottanut esille teräaseen ja uhkaillut sillä muita asiakkaita ja ravintolan omistajaa. Samalla miehet olivat ottaneet mukaansa alkoholia sisältäviä pulloja ja poistuneet naisen kanssa ravintolasta.

Teräaseella riehumisesta ei syntynyt poliisin mukaan kenellekään fyysisiä vammoja ja nyrkeillä pahoinpitelyistäkin vain lieviä vammoja. 

Poliisi pyytää vihjeitä epäiltyjen henkilöllisyyden selvittämiseksi sähköpostilla osoitteeseen ryosto.helsinki(at)poliisi.fi.


Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot