Mainos
Mainos

Oletko nähnyt kuvan nuorta miestä? Ryösti kaksi K-Marketia

Poliisi pyytää havaintoja kahdesta ryöstöstä, jotka tapahtuivat Turun alueella perjantaina. Poliisi julkaisi kuvan epäillystä.

Ensimmäinen ryöstö tapahtui kello 14.30 aikaan K-Market Ihalassa Raisiossa. Noin 20–25-vuotias mies oli kassalla ottanut esille teräaseen  ja vaatinut laittamaan kassan rahat muovikassiin. Epäilyllä oli myös ollut jokin sumute toisessa kädessä.

Myyjä oli joutunut antamaan kassasta rahaa, mutta ryöstäjä onnistui saamaan vain pienen summan käteistä.

Samana iltana kello 22 aikaan samoihin tuntomerkkeihin sopiva mies meni Kanslerintien K-Marketiin Turussa. Kassalla hän oli toiminut samalla tavalla. Teräaseella uhkaamalla tekijä sai kassasta jälleen vain pienen summan käteistä.

Epäilty puhui suomea. On normaalivartaloinen. Yllään hänellä oli tummat housut, joissa oli taskun kohdalla kapeat taskua kiertävät valkoiset raidat. Lisäksi päällä oli tumma, hupullinen takkija sen alla sininen huppari.

Tekijällä oli melko suuren aurinkolasit, joissa oli siniset linssit.

Poliisi pyytää kaikkia havaintoja kuvan miehestä sekä mahdollisia tekoon liittyviä havaintoja tapahtumapaikkojen läheisyydestä numeroon 040 5196330.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme