Mainos
Mainos

Oletko nähnyt tätä miestä? Ryösti ravintolan Helsingissä

Poliisi etsii nuorta miestä, jonka epäillään ryöstäneen ravintolan Pohjois-Haagassa maanantaina 12.10. hieman keskiyön jälkeen.

Epäilty oli kävellyt ravintolan aukioloaikana asiakastiskille ja vaatinut ravintolatyöntekijää luovuttamaan rahaa. Mies oli kaivanut esille teräaseen ja uhannut sillä työntekijää. 

Poliisin mukaan saaliikseen epäilty sai vähäisen summan rahaa.

Ravintolassa ei ollut tapahtuma-aikaan asiakkaita, eikä kukaan loukkaantunut teon yhteydessä. Koska teon yhteydessä on käytetty teräasetta, rikosta tutkitaan törkeänä ryöstönä.

Teon aikana mies oli puhunut suomea. Hän on noin 180 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Epäilty oli pukeutunut sinisiin farmarihousuihin ja tummaan hupulliseen puseroon. Puserossa on vaaleat raidat resoreissa ja vasemmassa hihassa vaalea merkki. Hupun alla epäillyllä oli sininen pipo ja jaloissaan hänellä oli tummat valkoraidalliset kengät.

Vihjeet kuvissa esiintyvä miehen henkilöllisyydestä pyydetään ilmoittamaan virka-aikana puhelinnumeroon 0295475323 ja virka-ajan ulkopuolella numeroon 0295417935. Tietoja otetaan vastaan myös sähköpostiosoitteessa ryosto.helsinki@poliisi.fi. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme