Mainos
Mainos

Oletko ollut tekemissä Michael Penttilän kanssa? Poliisi selvittää, onko sarjakuristajalla tuntemattomia uhreja

Sarjakuristajana tunnettu Michael Penttilä on ollut vapautensa aikana yhteydessä ainakin pääkaupunkiseudulla asuviin naisiin. Asia selvisi poliisin esitutkinnasa.

Penttilä vapautui vankilasta 7. heinäkuuta 2017.

– Pyydämme naisia, jotka ovat olleet tekemisissä Penttilän kanssa ottamaan yhteyttä poliisiin. Erityisen tärkeää se on siinä tapauksessa, jos Penttilä on kohdistanut henkilöön väkivaltaa tai yrittänyt sitä. Tarkoituksena on selvittää, onko Penttilä syyllistynyt vapautensa aikana sellaisiin rikoksiin tai rikosten yrityksiin, joista poliisilla ei vielä ole tietoa, kertoo rikosylikomisario Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisiin voi asiassa olla yhteydessä virka-aikaan puhelimitse numeroon 0295476148 tai sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki(at)poliisi.fi.

Penttilä vangittiin tänään Helsingin käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä murhasta. Hänen epäillään murhanneen 52-vuotiaan, ikäisensä naisen Helsingin Kalliossa 13. huhtikuuta. Nainen löytyi asunnosta 4. toukokuuta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme