Mainos
Mainos

Olutfestareilla suukopu äityi joukkotappeluksi

Helsingin Rautatientorilla nyt viikonloppuna vietettävissä Beerfest-olutjuhlissa syntyi eilen illalla käsikähmä useamman henkilön kesken, kertoo poliisi.

Helsingin poliisilaitoksen rikoskomisario Mikko Halmeen mukaan tilanne oli alkanut kahden ihmisen välisenä suukopuna. 

– Ilmeisesti kahden eri pöytäseurueen välillä oli syntynyt väittelyä, joka oli kahden henkilön osalta mennyt tappeluksi. Järjestyksenvalvojien tultua nopeasti paikalle oli tilanne laajentunut.

Poliisin oman tiedotteen mukaan paikalla olisi ollut joukkotappelu. Halmeen mukaan poliisin tietoon olisi tullut, että tilanteessa pöytäseureen jäsenet olisivat yrittäneet estää järjestyksenvalvojien väliintuloa vetämällä näitä pois tilanteesta. 

– Parhaimmillaan kymmenkunta henkilöä oli tilanteessa mukana. Järjestysmiehiltä ansiokasta toimintaa, koska olivat nopeasti paikalla, eikä tappelu ollut laajentunut ulkopuolisiin henkilöihin. 

Halmeen mukaan asiaa tutkitaan pahoinpitelyinä, mutta tutkinnassa voidaan ottaa rikosnimikkeenä mukaan myös järjestystä ylläpitävän henkilön vastustaminen. 

– Korkeintaan kolme ihmistä tässä oli mukana, tappelu ei ollut siis kovin iso, mutta järkkäreitä oli ollut tilanteessa monta. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme