Mainos
Mainos

Omistaja yllätti varkaan autostaan – oli saada puukosta

Espoon käräjäoikeus langetti 39-vuotiaalle miehelle kahdeksan kuukauden vankeustuomion törkeän pahoinpitelyn yrityksestä. 39-vuotias varas sohi hänet itse teossa yllättänyttä auton omistajaa puukolla.

Teko tapahtui Espoon Matinkylässä 23. joulukuuta viime vuonna.

Auton omistaja oli mennyt hakemaan autoaan parkkipaikalta, kun hän huomasi humalassa olevan miehen istuvan autossaan. Mies oli etsinyt autosta tavaraa.

Omistaja oli avannut auton oven ja tiedustellut mitä mies teki hänen autossaan. 39-vuotias oli noussut ulos työntäen omistajaa pois.

Omistaja nappasi 39-vuotiaan käsivarresta estääkseen tätä poistumasta paikalla, mutta tuolloin mies otti puukon esille, uhkaili ja huitoi. Tämä sai omistajan päästämään irti, mutta uhkailu jatkui. Omistaja kaatoi 39-vuotiaan maahan, mikä suututti 39-vuotiaan. Mies huitoi ja sohi puukolla.

Auton omistaja onnistui väistämään ja torjumaan puukoniskut kädellään selviten ilman vammoja.

Lopulta 39-vuotias lähti pakoon juoksemaan kohti kauppakeskus Iso Omenaa.

Käräjäoikeus tuomitsi miehen varkauden yrityksestä ja törkeästä pahoinpitelyn yrityksestä 8 kk vankeuteen. Miehellä on useita aiempia ehdottomia vankeustuomioita, joten käräjäoikeus määräsi vankeuden tälläkin kertaa ehdottomaksi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme