Mainos
Mainos

Onko joku näistä sinun? Poliisi takavarikoi romanileiristä valtavan määrän tavaraa

Poliisi tutkii laajaa omaisuusrikosta Tampereella. Romanian romanien leiristä Tampereen Sulkavuorelta löytyi lokakuussa kymmenientuhansien eurojen arvosta muun muassa tietokoneita, työkaluja ja taulutelevisioita, kertoo Sisä-Suomen poliisi.

Poliisi epäilee törkeistä varkauksista ja varkauksista yli kymmentä romanialaista. Epäiltyjen joukossa on naisia ja miehiä. Epäillyt ovat poliisin mukaan todennäköisesti poistuneet maasta.

Poliisi etsii nyt tavaroiden omistajia. Epäillyt rikokset tapahtuivat poliisin mukaan muutaman viikon aikana kesällä.

Poliisi takavarikoi Tampereen Sulkavuorelta huomattavan määrän tavaraa selvittäessään omaisuusrikoksia lokakuussa. Nyt poliisi etsii omistajia näille tavaroille.

Kannattaa toimia nopeasti

Omaisuuden suuren määrän vuoksi tavaroista ei voi tiedustella lisätietoja puhelimitse. Poliisi neuvoo ottamaan yhteyttä mahdollisimman pian ja viimeistään 8. tammikuuta.

Katso kaikki takavarikoidut tavarat poliisin nettisivuilla olevasta kuvaluettelosta.

Jos epäilee omistavansa jonkun listan tavaroista, on otettava yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen sulkavuori.sisa-suomi@poliisi.fi.

Viestissä pitää poliisin mukaan ilmoittaa esineen numero, joka näkyy kuvassa, sekä aiemmin tehdyn rikosilmoituksen numero ja oma puhelinnumero. Poliisi ilmoittaa myöhemmin erikseen päivän, jolloin tavaroita voi tulla noutamaan poliisiasemalta.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme