Mainos
Mainos

Onko tämä ahkerin varas ikinä? Purki hirsitalon ja vei peruskivet

Poliisi on joutunut erikoisen tutkinnan eteen Kauhavan Ylihärmässä. Tapauksessa tekijä on purkanut kaivurilla huonokuntoisen hirsitalon ja vienyt sen peruskivet. Tapausta tutkitaan ensisijaisesti varkautena eikä vahingontekona, sillä hirsitalo oli todettu aiemmin purkukuntoiseksi, mutta sen omistaja ei ollut sitä purkanut.

Epäilty rikollinen on toiminut päivänvalossa, minkä vuoksi hirsitalon naapurustossa asuvat henkilöt eivät olleet kiinnittäneet tekijän toimiin erityistä huomiota. Hirsitalo on purettu ilmeisesti 3.- 4. helmikuuta, mutta rakennuksen omistaja sai tiedon tapahtuneesta vasta kuukautta myöhemmin kaupungin rakennustoimistolta.

Ylikonstaapeli Risto Saaren arvion mukaan vietyjen peruskivien arvo on tuhansia euroja. Luonnonkiviä varastettiin yhteensä kymmenien tonnien painosta.

Purkupaikalla on nähty helmikuun alussa punainen Valmet-traktori ja kaivinkoneen kuljetuslavetti. Tietoja tapahtumasta voi ilmoittaa Lapuan tutkintaryhmän numeroon 050 537 3571.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme