Mainos
Mainos

Oppilas ammuskeli omatekoisella aseella kesken tunnin

Opiskelija on ammuskellut kesken oppitunnin omatekoisella aseella Pohjois-Satakunnan ammatti-instituutissa Kankaanpäässä. Asiasta kertoo Satakunnan Kansa.

Autoalan opiskelija räiski paineilmalla metalliputken läpi muttereita, ruuveja ja kyniä. Kaksi oppilasta sai osuman kynistä.

Tapaus sattui lehden mukaan jo viime viikon keskiviikkona, mutta vasta nyt asia vuoti julkisuuteen. Rehtori Hannu Mansikkakorven mukaan tapahtumaa pyrittiin selvittämään ensin koulun sisäisesti. Nyt siitä on mennyt tieto myös poliisille.

Aamulehden haastatteleman rehtorin mukaan paikalla ollut opettaja ehti keskeyttää vaaratilanteen nopeasti.

Välikohtauksesta ei tiedotettu kaikille ammatti-instituutin opiskelijoille, vaan asiaa on käyty läpi ainoastaan autopuolella. Kaikki autopuolen oppilaiden vanhemmat eivät kuitenkaan olleet saaneet tapahtumasta mitään tietoja viikonloppuun mennessä.

Rehtorin mukaan välikohtaus tutkitaan tarkkaan.

Poliisille on jätetty tapahtuneesta kaksi rikosilmoitusta. Poliisi uskoo, että kyse on yksittäisen oppilaan päähänpistosta.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme