Mainos
Mainos

Osa Loimaan varastetuista koirista löydetty – kaksi pennuista oli jo välitetty eteenpäin

Loimaalta perjantaina varastetut koirat on löydetty. MTV Uutiset kertoi eilen erikoisesta tapauksesta, jossa varkaat veivät loimaalaisperheen kotoa kymmenen koiranpentua ja kaksi aikuista koiraa.

Jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Satu Värri kertoo, että koirien olinpaikasta tuli tieto Hämeen poliisilaitokselle. Koirat löydettiin tänään iltapäivällä.

– Pennut ovat kahta lukuunottamatta nyt turvallisissa käsissä. Kaksi pennuista on kuitenkin poliisin epäilyn mukaan välitetty eteenpäin eilisen tai viikonlopun aikana, mahdollisesti Etelä-Suomen alueelle, Värri kertoo.

Tilanne on pennuille vaarallinen, sillä ne ovat vielä riippuvaisia emostaan, eivätkä kuusiviikkoisina ole luovutusiässä.

Poliisi epäilee varkaudesta nuorta pariskuntaa, joka tuntee paikan, josta koirat varastettiin.

– He ovat olleet koiran omistajan kanssa aiemmin tekemisissä. Teon mahdollisena motiivina on ollut mukamas huoli koiranpentujen tilasta.

Epäiltyjä kuullaan myöhemmin, mutta tällä hetkellä tärkeintä on, että koirat palautetaan oikeille omistajilleen. 

Koirat varastettiin loimaalaisesta omakotitalosta perjantaina taloon murtautumalla. Omistajat huomasivat varkauden tultuaan kotiin illalla.

Poliisi tutkii rikosta törkeänä varkautena juuri varkauden tekotavan takia. Sekarotuiset pennut eivät sinänsä ole rahallisesti arvokkaita.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme