Mainos
Mainos

Otanmäen uhrit valikoituivat sattumalta – potkittiin ja lyötiin veitsellä

Kajaanin Otanmäen tapahtumien esitutkinta on edennyt. Taposta ja kahdesta ryöstöstä epäillyt miehet ovat kuulusteluissa kertoneet tapahtumista.

Poliisin mukaan epäillyt eivät tunteneet kumpaakaan uhria entuudestaan, vaan uhrit valikoituivat rikosten kohteiksi sattumalta.  

Otanmäkeläistä miestä lyötiin nyrkillä ja veitsellä sekä potkittiin. Mieheltä anastettiin matkapuhelin ja pankkikortteja. Jälkimmäisessä tapauksessa eli ryöstössä miestä kuristettiin ja hänet kaadettiin maahan. Mieheltä vietiin matkapuhelin ja vähäinen määrä rahaa. 

Kuolemaan johtanutta tapausta tutkitaan nyt tappona, törkeänä ryöstönä ja maksuvälinepetoksena. Tapausta, jossa anastettiin omaisuutta, tutkitaan edelleen ryöstönä. 

Epäillyillä on poliisin mukaan ollut ennen tekoja riitaa paikallisten kanssa paikallisen ravintolan tuntumassa.

Ensimmäisen tapauksen uhrin epäillään kuolleen tilanteessa saamiinsa vammoihin. Jälkimmäisen tapauksen uhrin vammat eivät ole vakavia.

Tutkinta jatkuu epäiltyjen kuulusteluilla ja teknisellä rikostutkinnalla. Kuolinsyy varmistuu oikeuslääketieteellisen kuolemansyyn selvittämisen valmistuttua.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot