Mainos
Mainos

Otanmäen uhrit valikoituivat sattumalta – potkittiin ja lyötiin veitsellä

Kajaanin Otanmäen tapahtumien esitutkinta on edennyt. Taposta ja kahdesta ryöstöstä epäillyt miehet ovat kuulusteluissa kertoneet tapahtumista.

Poliisin mukaan epäillyt eivät tunteneet kumpaakaan uhria entuudestaan, vaan uhrit valikoituivat rikosten kohteiksi sattumalta.  

Otanmäkeläistä miestä lyötiin nyrkillä ja veitsellä sekä potkittiin. Mieheltä anastettiin matkapuhelin ja pankkikortteja. Jälkimmäisessä tapauksessa eli ryöstössä miestä kuristettiin ja hänet kaadettiin maahan. Mieheltä vietiin matkapuhelin ja vähäinen määrä rahaa. 

Kuolemaan johtanutta tapausta tutkitaan nyt tappona, törkeänä ryöstönä ja maksuvälinepetoksena. Tapausta, jossa anastettiin omaisuutta, tutkitaan edelleen ryöstönä. 

Epäillyillä on poliisin mukaan ollut ennen tekoja riitaa paikallisten kanssa paikallisen ravintolan tuntumassa.

Ensimmäisen tapauksen uhrin epäillään kuolleen tilanteessa saamiinsa vammoihin. Jälkimmäisen tapauksen uhrin vammat eivät ole vakavia.

Tutkinta jatkuu epäiltyjen kuulusteluilla ja teknisellä rikostutkinnalla. Kuolinsyy varmistuu oikeuslääketieteellisen kuolemansyyn selvittämisen valmistuttua.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme