Mainos
Mainos

Oululaispubin järkyttynyt omistaja: Poliisi ei kerro minulle mitään

Oulun Tuirassa sijaitsevan Tuisku-pubin omistaja Markku Kaakinen on järkyttynyt illan tapahtumista.

Tuntematon mies surmasi kirveellä yhden ihmisen pubin sisällä ja toisen sen ulkopuolella. Poliisi etsii edelleen miestä ja pitää tätä erittäin vaarallisena.

– Tämä on aivan järkyttävää. 23 vuotta olemme olleet toiminnassa, eikä mitään tällaista voisi kuvitellakaan. Meillä on hyvin vähän järjestyshäiriöitä.

Kaakinen ei itse ollut paikalla tapahtumien aikaan, vaan paikalla oli yksi työntekijä.

– En ole saanut häneen yhteyttä, eikä poliisikaan ole suostunut kertomaan mitään. Odotan puhelua poliisilta, että pääsisin sulkemaan paikan, Kaakinen kertoo autossa matkalle kohti pubia.

Kaakisen mukaan yleensä arki-iltana pubissa on paikalla yksittäisiä asiakkaita, mutta tämän illan tilanteesta hän ei tiedä. Kaiken kaikkiaan baarissa on Kaakisen mukaan erittäin hyvä henki.

– Pelataan biljardia, lauletaan karaokea ja tietovisaillaan. Lisäksi pelaamme pubin porukalla aktiivisesti esimerkiksi pesäpalloa ja kaukalopalloa, Kaakinen kuvailee.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme