Mainos
Mainos

Oulun palkkamurhan tilaajasta lukuisia vihjeitä

Poliisi on saanut toistakymmentä vihjettä Bobby Dashtista, jonka epäillään tilanneen ex-puolisonsa uuden miehen palkkamurhan.

Rikoskomisario Seppo Leinonen Oulun poliisista kertoo MTV3 Uutisille, että epäillystä on saatu lukuisia vihjeitä, mutta ne eivät koske Dashtin viimeaikaisia liikkumisia.

– Viimeisen tiedon mukaan hän olisi Ruotsissa Göteborgin seudulla, mutta häntä ei ole vielä saatu kiinni, Leinonen sanoo.

Dashtia epäillään palkkamurhan tilaamisesta. Poliisin mukaan Dashti olisi tilannut ex-puolisonsa uuden miehen surman. Mies surmattiin helmikuun lopussa teräaseella kotiovelleen Oulun Rajakylässä.

Palkkamurhan tekijäksi epäilty siikajokinen mies vangittiin maaliskuun alussa. Hän on esitutkinnassa tunnustanut teon. Palkkioksi teosta miehelle luvattiin kymmeniätuhansia euroa.

Dashti vangittiin maaliskuun alussa poissaolevana Oulun käräjäoikeudessa. Hänestä on annettu kansainvälinen etsintäkuulutus.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme