Mainos
Mainos

Oulun vauvasurmat: Epäilty kertonut isien nimiä

Viiden vauvan tappamisesta epäilty nainen on kertonut poliisille lisää tapauksista.

Poliisi kertoo, että nainen on kertonut joidenkin isien nimet. Poliisi ei kuitenkaan ole tavoittanut miehiä vielä. Isyys tullaan varmistamaan dna-testeillä sen jälkeen kun poliisi on tavoittanut heidät. Tämä tulee kestämään viikkoja.

Nainen on kertonut kuulusteluissa, että hän salasi raskaudet muilta. Poliisin mukaan ainakin osan raskauksista ovat havainneet muut ihmiset. Heille nainen on myöhemmin kertonut joko saaneensa keskenmenon tai sitten kiistänyt raskauden.

Naisen nykyinen aviomies tiesi poliisin mukaan vuoden 2010 loppupuolella päättyneestä raskaudesta. Miehelle nainen kertoi saaneen keskenmenon ja käyneensä sairaalassa. Raskaus päättyi, kun mies ei ollut kotona.

Kukaan ei poliisin mukaan epäillyt naisen kertomuksia.

Poliisi löysi viime viikolla viisi kuollutta vauvaa oululaisen kerrostalon kellarikomerosta. Poliisi epäilee naista viidestä taposta ja hautarauhan rikkomisesta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme