Mainos
Mainos

Oulussa järkyttyneet tunnelmat: Mihin tämä maailma on menossa?

Oulun eiliset kirvessurmat ovat järkyttäneet oululaisia. Kysely kaupungin keskustan kävelykadulla Rotuaarilla osoitti, että ihmiset ovat kauhuissaan. Samalla he ovat kuitenkin huojentuneita, kun epäilty tekijä saatiin kiinni.

– Mihin tämä maailma on menossa, kun kirveen kanssa mennään pubiin sisälle, Tuirassa, lähellä surmapaikkaa, asuva Sulo Häikiö sanoi.

Hänen mukaansa Tuira on ollut viime aikoina aika levoton alue. Häntä ei kuitenkaan pelota tämänkään tapauksen jälkeen.

Oululainen pariskunta kertoi olevansa helpottunut siitä, kun epäilty tekijä saatiin nopeasti kiinni. Nimettömänä pysytellyt pariskunta sanoi seuranneensa tiiviisti järkyttävää tapausta tiedotusvälineistä.

Oululainen äiti kertoi, että hänen teini-ikäinen tyttärensä oli tapahtuma-aikaan kaverinsa luona Tuirassa aivan surmapaikan lähellä. Tytär hätääntyi tapauksesta niin paljon, ettei hän uskaltanut tulla illalla yksin kotiin. Myöskään äiti ei halunnut nimeään julkisuuteen.

Oulun Tuirassa surmattiin illalla kaksi ihmistä kirveellä. Yksi surmattiin pubissa ja toinen sen ulkopuolella. Poliisin etsintäoperaatio päättyi kerrostalon piiritykseen Myllyojalla. Epäilty mies kuoli kiinniottotilanteessa saamiinsa vammoihin,

Oulujoen seurakunnan kirkkoherra on aamulla antanut kriisiapua Myllyojalla kerrostalossa, josta epäilty tekijä otettiin kiinni.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme