Mainos
Mainos

Paatero huumepoliisiin kohdistuvasta rikosepäilystä: Ikävä asia

Poliisiylijohtaja Mikko Paatero pitää Helsingin huumepoliisin päällikköön Jari Aarnioon kohdistuvaa uutta rikosepäilyä ikävänä asiana.

Paatero painottaa MTV Uutisille, että kyse on vasta rikosepäilystä.

– Kyllä tämmöinen asia on julkisuuden kannalta ikävää. Poliisia kohdellaan kuitenkin samalla lailla kuin muitakin ihmisiä, Paatero toteaa.

Hän toteaa poliisin uskottavuuden edelleenkin säilyvän.

– Katsotaan asiaa uudelleen, jos asia etenee aina syyteharkintaan, Paatero toteaa.

Jari Aarniota epäillään törkeästä virka-aseman väärinkäytöstä ja törkeästä lahjuksen ottamisesta. Uusi tutkinta liittyy yhtiöön, josta valtion viranomaiset ovat tehneet hankintoja. Nyt epäillään, että Aarnio on saanut etuja täältä.

Jo käynnissä oleva, aikaisemmin aloitettu esitutkinta liittyy siihen, että Aarnio olisi auttanut naista prostituution harjoittamisessa. Asiaa on tutkittu virkavelvollisuuden rikkomisena.

Aarnio on nyt kiinniotettuna ja hänet on siirretty syrjään Helsingin huumepoliisin päällikön tehtävästä. Hänen sijaisenaan toimii rikostarkastaja Petri Rainiala.

 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot