Mainos
Mainos

Pahoinpidellyn Patricin veli: "Patu ei tekisi pahaa kenellekään"

Viikonloppuna pahoinpidellyn Patric Manzon veli on järkyttynyt veljeensä kohdistuneesta julmasta väkivallasta. 

Oletko nähnyt jotain?

Poliisi kaipaa tapauksesta silminnäkijähavaintoja.

Poliisin mukaan pahoinpitelijät olivat yli 20-vuotiaita, ulkomaalaisen näköisiä miehiä. He olivat parrakkaita ja tummahiuksisia.

Tapaukseen liittyvät vihjeet voi ilmoittaa Kaarinan poliisin numeroon 0295444767.

– Patu oli ensimmäistä kertaa yksin ulkona ja hänellä oli hauska festarikokemus takana. Sitten tapahtuu jotain tällaista. Onhan tämä ihan sanoinkuvaamattoman kauheaa. Patu on minulle rakkain veli, miten kukaan voi tehdä hänelle näin, Nicolas Manzo kuvailee MTV Uutisille.

Pyörätuolissa oleva Patric ryöstettiin ja pahoinpideltiin Saaristo Open-festivaalien jälkeen sunnuntain vastaisena yönä. 21-vuotias Patric odotti festivaalialueen ulkopuolella taksia, kun neljä miestä kävi häneen käsiksi.

– He ottivat Patun puhelimen ja yrittivät viedä hänen lompakkonsa. Kaksi heistä kaatoi Patun pyörätuolin ja kaksi muuta alkoi hakata häntä, veli kertoo.

Patric oli festivaaleilla ystäviensä kanssa, mutta hän eksyi ystävistään. Väkivallanteon jälkeen Patric makasi maassa kaksikymmentä minuuttia, ennen kuin ohikulkija auttoi hänet pystyyn.

– Luulisi, että joku on nähnyt jotain, veli pohtii.

Patric selvisi välikohtauksesta kuin ihmeen kaupalla pelkästään mustelmilla, mutta väkivallanteko on jättänyt syvät jäljet.

– Henkiset kokemukset ovat pahimpia, Patu ei ole uskaltanut lähteä enää ulos. Hän suunnitteli menevänsä Ruisrockiin, mutta festarit jäävät varmasti nyt välistä. En itsekään ole uskaltanut lähteä iltaisin mihinkään, perheestä on aina joku Patun kanssa, Manzo sanoo.

Nicolas-veli on vain muutaman vuoden Patricia nuorempi ja kertoo olevansa hyvin läheinen veljensä kanssa.

– Ollaan Patun kanssa asuttu aina samassa huoneessa ja olemme tosi läheisiä, parhaita ystäviä. Hän on rauhallinen, eikä tekisi ikinä pahaa kellekään, Nicolas Manzo kuvailee.

Manzo ei ymmärrä, mikä hakkajien motiivi oli, ja hän on yrittänyt etsiä pahoinpitelylle johtolankoja.

– Kävimme eilen kavereiden kanssa Kaarinassa ja olen yrittänyt selvitellä, ketkä pahoinpitelyn takana voisi olla. En ymmärrä, ketkä idiootit tekevät toiselle näin, Nicolas Manzo pohtii.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme