Mainos
Mainos

Pahoinpidellyksi epäilty nainen vietiin putkaan – poliisia ei epäillä rikoksesta

Poliisia ei epäillä rikoksesta tapauksessa, jossa Tampereella pahoinpidellyksi epäilty nainen otettiin putkaan säilöön, kertoo Länsi-Suomen syyttäjänvirasto.

Kihlakunnansyyttäjä on tehnyt Lounais-Suomen poliisin hankkiman selvityksen perusteella päätöksen, ettei asiassa aloiteta esitutkintaa. Selvityksen perusteella poliisia tai Tampereen poliisiaseman säilytystilan vartijoita ei ole syytä epäillä rikoksesta, tiedotteessa todetaan. Päätös on salassa pidettävä.

Julkisuudessa esiintyi viime kuussa tietoa, että poliisi oli vienyt putkaan naisen, jolla oli ollut epäillystä pahoinpitelystä aiheutunut hengenvaarallinen päävamma. Poliisi kirjasi julkisen arvostelun vuoksi asiasta tutkintailmoituksen.

Tapauksessa poliisi on aiemmin kertonut, että 46-vuotias nainen epäilyjen mukaan pahoinpideltiin vuoden alussa Tampereen Hämeenkadulla bussipysäkillä. Poliisipartio oli tavannut naisen bussipysäkin lähettyviltä, ja hänet vietiin yöksi poliisin tiloihin. Poliisin mukaan nainen ei ollut tuolloin kertonut pahoinpitelystä, vaan käyttäytyi aggressiivisesti.

Esimerkiksi Iltalehden mukaan naisella oli hengenvaarallinen päävamma.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme