Mainos
Mainos

Pahoinpitely lahtelaisasunnossa: Yhtä esitetään vangittavaksi

Poliisi on vapauttanut toisen miehistä, joka oli otettu kiinni liittyen Lahdessa tapahtuneeseen naisen vakavaan pahoinpitelyyn. Poliisin tutkimuksissa on varmistunut, ettei 25-vuotiaalla miehellä ole osallisuutta tekoon.

Poliisi sen sijaan vaatii pidätettynä olevaa noin 40-vuotiasta ulkopaikkakuntalaista miestä vangittavaksi tapon yrityksestä.

Noin 40-vuotias nainen on pahoinpidelty rajusti Lahdessa yksityisasunnossa perjantai-iltana. Poliisin mukaan nainen oli sopinut tapaamisen kahden lahtelaismiehen kanssa netissä iltapäiväksi Lahden rautatieasemalle, josta oli menty asunnolle Riihitarhankadulle.

Poliisi ei tässä vaiheessa tutkinnallisista syistä kerro tarkemmin tekotavasta. Vakavia vammoja saanut nainen on sairaalahoidossa.

Poliisin mukaan tapaukseen ei liitykään kolmatta miestä. Poliisi pyysi eilen vihjeitä seurueeseen liittyneestä kolmannesta miehestä. Samalla poliisi rauhoittelee Lahden Tonttilan asukkaita vihamielisestä asenteesta vapautettua miestä kohtaan.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme