Mainos
Mainos

Pahoinpitelystä epäilty piiloutui kylpyhuoneeseen – poliisi otti miehen kiinni voimakeinoin

Poliisi joutui eilisiltana tunkeutumaan asunnon kylpyhuoneeseen voimakeinoin, kun sinne paennut epäilty ei suostunut kohtaamaan virkavaltaa.

Pahoinpitelyn epäillään tapahtuneen eilisiltana Lahden Kirjastonpuistossa, jossa 25-vuotiaan miehen epäillään pahoinpidelleen muutamaa vuotta nuoremman miehen.

Pahoinpitelyn jälkeen epäily pakeni juosten paikalta. Paikalla olleet kuitenkin tunnistivat miehen, joten poliisipartio lähti hakemaan epäiltyä tämän asunnolta. Epäilty ei suostunut avaamaan ovea, joten asuntoon mentiin yleisavaimella.

Mies oli lukittautunut asunnon kylpyhuoneeseen, jonka ovea hän ei asunnon oven tapaan suostunut avaamaan. Poliisipartio joutui lopulta käyttämään voimakeinoja avatakseen oven.

Epäilty pani kiinniottotilanteessa niin voimakkaasti vastaan, että hänelle jouduttiin laittamaan käsiraudat kiinnioton ja kuljetuksen turvaamiseksi. Miestä epäillään pahoinpitelyrikoksesta ja haitanteosta virkamiehelle.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme